Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 volgende »

 

Kulleku,
Eindelijk heb ik jouw site gevonden, je had het mij al wel uitgelegd, ik had het ook al eerder geprobeerd, maar met behulp van je kaartje is het mij nu eindelijk gelukt, .. ik ben namelijk een DIGIBEET!
Ik had een zekere voorstelling van je beurs/winkel, omdat je daar enthousiast over sprak tijdens onze ontmoetingen, …. ik kon mij er echter geen voorstelling van maken!
Ik dacht aan een paar stenen, rozenkransen, boeddha’s, beelden, …….. maar dit is overweldigend, nu begrijp ik ook beter jouw enthousiasme, … wat een groot geheel is dit alles!
En het filmpje is de kers op jouw taart, dat zegt alles over
“ Trees, als persoon” en …….. je ziet er zo mooi uit, je haar uit de kunst, mooie jurk met vest.
Ik.. ken je alleen maar met een zwart trainingspak met verwilderde haren en een bezweet lichaam, als wij aan het dollen zijn bij Rico, iedere week of twee keer per week en nu ineens zie ik een andere Treesje, die ik eigenlijk helemaal niet ken!
Omdat je weet hoe ik denk over rozenkransen, stenen, enz. heb ik toch één steen, waarin ik (ondanks mijn ongeloof) wel geloof, …… wees niet bang, ik schiet niet onder je duiven, …. ik zal er een foto van maken en hier in je gastenboek zetten.
Lieverd, tot gauw,
Pierre

Pierre - 18-04-2013 - 20:22

Lieve trees wat heb je een mooie site met veel mooie en interessante spullen ga van de week nog effe naar je filmpje proberen te kijken hoor grxxx

Angelique heeren - 05-04-2013 - 20:37

 

Lieve tante je site wordt steeds mooier.
Je bent goed bezig ik ben trots op jou en je schilderij komt er mooi bij uit maar dat wist je al
Veel liefs van fam veeke.


03-04-2013

Corina Veeke - 03-04-2013 - 19:41

Trees en jan,
Wat een geweldige site sorry dat ik hem nu pas gezien heb,
Heb het filmpje gekeken vond het heel emotioneel vooral het stukje met de engel en je moeder met de mooie muziek kon het niet droog houden voor de rest ook alles super mooi met je assortiment zo kun je pas zien da je enorm gegroeid ben dank je wel voor het vernoemen van de avonden heel veel succes met de verkoop van je prachtige spullen,
Lieve groetjes riet christ & kinderen

riet - 03-02-2013 - 11:06

hallo nichtje hele mooie site ik wil je zeggen dat ik binnekort met een groep meiden naar een sessie kom leuk he dikke knufffff
je nichtje

adrienne - 15-10-2012 - 19:10


Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 volgende »