Zonnesteen

Zonnesteen
 
De Lichtbrengende & Aurahelende Steen

Is een vreugdevolle steen die licht inspireert, voor een goed humeur zorgt en de intuïtie verscherpt. Wanneer het leven zijn glans verloren heeft, zal Zonnesteen die glans herstellen en u helpen voor uzelf te zorgen. Zonnesteen reinigt alle chakra’s, en laat echte zelf vol vreugde naar buiten stralen. Vroeger vormde deze steen een verbinding met welwillende Goden en met geluk en voorspoed. Deze alchemistische steen brengt een diepe verbinding tot stand met het licht en met de herstellende kracht van de zon tijdens meditaties en in het dagelijks leven. Hoort bij het stuit- en zonnevlecht chakra

Zonnesteen is zeer nuttig voor het verwijderen van ‘haken’ van andere mensen in de chakra’s of aura. Deze haken kunnen in het geestelijke of emotionele niveau vastzitten en afkomstig zijn van bezitterige ouders, kinderen en geliefden. Ze laten uw energie wegvloeien. Zonnesteen kapt het contact met de ander liefdevol af. Houd Zonnesteen te allen tijde bij u als u moeite heeft met ‘nee’ zeggen. Door de wederzijdse afhankelijkheid op te heffen stimuleert hij uw eigen kracht, onafhankelijkheid en vitaliteit. Als u wordt gehinderd door onzekerheid, zal Zonnesteen u eroverheen helpen.

In emotioneel opzicht werkt Zonnesteen als antidepressivum. Hij is vooral effectief bij seizoensgebonden affectieve stoornissen, verlicht de winterse duisternis en ontkoppelt gevoelens van discriminatie, benadeling en verwaarlozing. Door hindernissen en obsessies te verwijderen keert Zonnesteen gevoelens van mislukking om en verhoogt het gevoel van eigenwaarde en het zelfvertrouwen. De steen moedigt optimisme en enthousiasme aan en zorgt zo voor een positieve kijk op gebeurtenissen.

Op de zonnevlecht geplaatst haalt Zonnesteen zware of onderdrukte emoties tevoorschijn en transformeert ze.

Zonnesteen stimuleert zelf genezende krachten, reguleert het autonome zenuwstelsel en harmonieert alle organen. Hij behandelt chronische keelpijn en is goed tegen maagzweren. Hij vormt een zeer goed middel tegen seizoensgebonden affectieve stoornissen en heft elke depressie op. U kunt Zonnesteen als netwerk om uw lichaam rangschikken om kraakbeenstoornissen en algemene pijnen te verhelpen.

Laad deze steen regelmatig op in de zon.