Unakiet

Unakiet

De Ontspannende & Ontkrampende Steen 

 

Unakiet is een steen van visie die emoties in evenwicht brengt met spiritualiteit. Op het derde oog geplaatst opent het dat oog en bevordert het visualisatie en visies. Deze steen aardt alles wat nodig is en kan diensten bewijzen na een meditatieve momenten.

Men kan Unakiet gebruiken als voorspellend kristal bij helderziendheid en op momenten waarop compromissen en integratie nodig zijn.

Plaats een stuk Unakiet in huis of leg een paar getrommelde stenen in een schaal, zodat het kristal voor een kalme, zachtaardige energie kan zorgen. De effecten van elektromagnetische vervuiling van tv-toestellen wordt tenietgedaan als u Unakiet erop of dichtbij in de buurt plaatst.

Unakiet helpt bij de wedergeboorte, brengt inzichten uit het verleden over de oorzaak van blokkades aan het daglicht en lost omstandigheden op die spirituele en geestelijke groei belemmeren.

Unakiet is ook nuttig bij genezing van vorige levens, want het vergemakkelijkt de terugkeer naar de bron van een probleem, waarna dat getransformeerd kan worden. In dat geval wordt Unakiet op het derde oog geplaatst. Of een ongemak nu uit het verre of nabije verleden stamt, Unakiet zoekt op elk niveau naar de oorzaak ervan en brengt die aan de oppervlakte, zodat hij kan worden getransformeerd.

De karakteristieke helende werking van Unakiet is bijzonder ontspanned en ontkrampend voor het lichaam en de psyche. Vooral het gebied der genitaliën en het onderlichaam, voor zowel vrouwen als mannen. Unakieet werkt psyhisch geruststellend en verzachtend en stelt in staat problemen op het gebied van incestervaringen te verwerken. Mensen met een bewuste of onbewuste angst voor intimiteit en sexualiteit kunnen m.b.v. Unakiet terugkeren naar een harmonieus en evenwichtiger leven.